Zselés darabok, amelyeket szilárd textúra és a csirkére jellemző kellemes aroma jellemez. Az olasz kakas, mint fő összetevő, alacsony zsír- és koleszterinszintű fehérjeforrás. Ezenkívül kiváló B-komplex vitaminok, vas, cink és szelén forrása. A magas fehérjetartalmú, alacsony zsírtartalmú * készítmény segít normális testállapot fenntartásában a túlsúlyra vagy elhízásra hajlamos ivartalanított macskákban. A receptet gabonafélék használata nélkül is kidolgozták.
Hús és származékai (olasz kakas 20% friss hús és 20% nyúlhús), hal és melléktermékek, zöldségek (burgonya), ásványi anyagok, tejfehérje por.
Nyersfehérje: 11,5% - Nyersrost: 0,5% - Nyerszsír: 2,4% - Nyershamu: 2,4% - Páratartalom: 80%.
Táplálék-adalékanyagok / KG: D3-vitamin: 180 NE - E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát): 40 mg - Vas (Vas (II) -szulfát-monohidrát): 13 mg - Jód (kalcium-jodát): 1,6 mg - Réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát): 3,4 mg - Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát): 8,5 mg - Cink (Cink-oxid): 42 mg - Szelén (nátrium-szelenit): 0,04 mg, Taurin 500 mg / kg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: gélesítő és emulgeáló anyagok.
A táblázatban feltüntetett ajánlott napi adag két napi étkezésre osztható. Az egyéni napi szükségletek koruktól, környezettől és aktivitási szinttől függően változhatnak. Mindig hagyjon friss, tiszta vizet. Amikor a termék egy másik típusú takarmányt és / vagy étrendet cserél, akkor ajánlatos fokozatosan, legalább 1 hét alatt bevezetni. Hideg és száraz helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó, és 3 napon belül felhasználható.