Zselés darabok, amelyekre a szilárd állag és a főtt húsra jellemző kellemes aroma jellemző. Az olasz borjú, mint fő állati fehérjeforrás, természetesen gazdag esszenciális vitaminokban és nyomelemekben. A máj növeli az ízt, ami különösen hasznos a legigényesebb macskáknál is. A magas fehérjetartalmú és csökkentett zsírtartalmú * készítmény segít fenntartani a normális testállapotot az ivartalanított macskákban, akik hajlamosak a túlsúlyra vagy az elhízásra. A receptet gabonafélék használata nélkül is kidolgozták.
* összehasonlítva az új-zélandi bárányban gazdag MONGE GRILL JELLY-darabokkal
Hús és származékai (olasz borjúmáj 23% és bárány 20%), zöldségek (burgonya), hal és melléktermékek, ásványi anyagok.
Nyersfehérje: 11,3% - Nyersrost: 0,5% - Nyerszsír: 2,4% - Nyershamu: 2,4% - Páratartalom: 80%.
Táplálék-adalékanyagok / KG: D3-vitamin: 180 NE - E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát): 40 mg - Vas (Vas (II) -szulfát-monohidrát): 13 mg - Jód (kalcium-jodát): 1,6 mg - Réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát): 3,4 mg - Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát): 8,5 mg - Cink (Cink-oxid): 42 mg - Szelén (nátrium-szelenit): 0,04 mg, Taurin 500 mg / kg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: gélesítő és emulgeáló anyagok.
A táblázatban feltüntetett ajánlott napi adag két napi étkezésre osztható. Az egyéni napi szükségletek koruktól, környezettől és aktivitási szinttől függően változhatnak. Mindig hagyjon friss, tiszta vizet. Amikor a termék egy másik típusú takarmányt és / vagy étrendet cserél, akkor ajánlatos fokozatosan, legalább 1 hét alatt bevezetni. Hideg és száraz helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó, és 3 napon belül felhasználható.