Zselés darabok, amelyekre a szilárd állag és a halakra jellemző kellemes aroma jellemző. Az ecuadori makréla természetesen magas zsírtartalmú, különösen az omega-3 zsírsavakban. A lazacolaj szintén gazdag omega-3 zsírsavforrás, jótékony hatással van a bőrre és a szőrzet fényére. A speciális készítmény kiegyensúlyozott energiasűrűséget (1015 kcal / kg) garantál, ami elősegíti az étvágyat és korlátozza az érett és idős macskák fogyását. A receptet gabonafélék használata nélkül is kidolgozták.
Hús és származékai (friss nyúlhús 30%), hal és melléktermékei (ecuadori makréla - Picudillo Spp. 20%), zöldségek (burgonya), olajok és zsírok (lazacolaj 2%), ásványi anyagok, tejfehérje por.
Nyersfehérje: 10,0% - Nyersrost: 0,5% - Nyerszsír: 5,0% - Nyershamu: 2,2% - Páratartalom: 77%
Táplálék-adalékanyagok / KG: D3-vitamin: 180 NE - E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát): 40 mg - Vas (Vas (II) -szulfát-monohidrát): 13 mg - Jód (kalcium-jodát): 1,6 mg - Réz (réz (II) -szulfát-pentahidrát): 3,4 mg - Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát): 8,5 mg - Cink (Cink-oxid): 42 mg - Szelén (nátrium-szelenit): 0,04 mg, Taurin 500 mg / kg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: gélesítő és emulgeáló anyagok.
A táblázatban feltüntetett ajánlott napi adag két napi étkezésre osztható. Az egyéni napi szükségletek koruktól, környezettől és aktivitási szinttől függően változhatnak. Mindig hagyjon friss, tiszta vizet. Amikor a termék egy másik típusú takarmányt és / vagy étrendet cserél, akkor ajánlatos fokozatosan, legalább 1 hét alatt bevezetni. Hideg és száraz helyen tartandó. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó, és 3 napon belül felhasználható.