A Monge BWild Grain Free Formula felnőtt macska lazac borsóval teljes és kiegyensúlyozott eledel felnőtt macskáknak. A felnőtt macska jólétéhez kifejlesztett alternatív szénhidrátforrásoknak köszönhetően, amelyek nem szemekből (borsóból) származnak, és kiváló minőségű alapanyagokból, például lazacból. A receptet mannán-oligo-szacharidok (MOS) és xil-oligoszacharidok (XOS) szinergikus prebiotikus komplexével gazdagítják a belek jólétének támogatása érdekében. A készítmény az omega-3 zsírsavak jelenlétének köszönhetően segíti a szőrzet fényes megőrzését. Taurint tartalmaz és a szívműködés támogatására. Spirulina és yucca schidigera hozzáadásával készült, a bélszagok szabályozására.
Lazac, dehidratált hal (38%), friss csirkehús (15%), állati zsír (13%) (99,5% tisztított csirkeolaj), burgonya (11%), borsó (8%), burgonyafehérje, hidrolizált állati fehérjék, szárított répapép, halolaj (tisztított lazacolaj 99,5%), sörélesztő, borsórost, ásványi anyagok, mannan-oligoszacharidok (MOS 1%), spirulina (0, 6%), xil-oligoszacharid (XOS 0,3%), yucca schidigera (0,1%), tejfehérje por.
Nyersfehérje: 34%, nyersrost: 2,3%, nyerszsír: 14%, nyershamu: 7%, kalcium: 1,5%, foszfor: 1,0%, omega-3 zsírsavak: 0,7%, omega-6 zsírsavak: 3,5 %.
Táplálék-adalékanyagok / KG: A-vitamin (retinil-acetát): 20 100 NE / kg, D3-vitamin: 1400 NE / kg, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát): 130 mg / kg, szelén (nátrium-szelenit 0, 44) mg / kg): 0,2 mg / kg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát 95 mg / kg): 32 mg / kg, cink (cink-oxid 196 mg / kg): 150 mg / kg, réz (réz-szulfát (II) pentahidrát) 48 mg / kg): 12 mg / kg, vas (vas (II) -szulfát-monohidrát 340 mg / kg): 108 mg / kg, jód (vízmentes kalcium-jodát 1,4 mg / kg): 0,9 mg / kg, műszakilag tiszta DL- metionin 1000 mg / kg, L-karnitin: 1000 mg / kg, Taurin 2000 mg / kg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: Tokoferol kivonatok növényi olajokból.
Az ajánlott napi adagot a táblázat mutatja, és 2 étkezésre osztható. A mennyiségek az állat méretétől, életkorától és fizikai aktivitásától függően módosíthatók. Ez csak egy iránymutatás, amely az optimális testállapot alapján megváltoztatható. Az új élelmiszerre való áttérési időszaknak legalább 1 hétig kell tartania. Győződjön meg róla, hogy mindig friss, tiszta víz áll rendelkezésre.